Maleni Sagi još je jedna žrtva okrutne ljudske ruke. Pronašli su ga ispod zemlje, bio je prekriven i najlonom, a djelatnicima zagrebačkog Skloništa za nezbrinute životinje, koji su stigli na dojavu, trebalo je sat vremena da ga otkopaju.

Na Veterinarskom fakultetu bore za njegov život, a kažu da su mu šanse male. Uz to što je pothlađen tijelo mu je prekriveno ranama iz kojih izlaze crvi. Volonteri Noine arke koji su preuzeli skrb o malenom psu prvi put progovaraju oštrim riječima.

– Mislili smo da smo doživjeli svašta, mislili smo da nas teško može nešto iznenaditi. Sada priznajemo, s današnjim danom suočavanje s ljudskom gadljivom monstruoznošću dobilo je novu dimenziju. Ovo je strašno – kažu. Njihovoj želji da Sagi preživi pridružuju se svi koji su pročitali priču, a iz Noine arke poručuju:

– Toliko želimo da nam pruži šansu, da mu dokažemo da nisu svi ljudi smrdljiva govna. Želim pobijediti ovo zlo, ovog zlotvora, ljudski izrod, ovo čudovište. Sagi, ne daj se, daj nam šansu, preživi. Obećajemo ti da ćemo ti naći naj, naj, najbolji dom na svijetu – objavili su u potresnom svjedočanstvu o još jednoj zlostavljanoj životinji i zlodjelu za koje vjerojatno neće nitko odgovarati.

Maleni Sagi nema čip i ne zna se čiji je. Otkriven je sasvim slučajno, kasno navečer čule su ga prolaznice koje su šetale svoje pse. Prepoznajete li ga, javite volonterima Noine arke na 091/32-14-696.


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here