Miro Bulj Imotski
Miro Bulj, MOST-ov kandidat za župana posjetio Imotski | Foto: Branimir Boban / CROPIX

Kandidat MOST-a za župana Splitsko-dalmatinske županije, Miro Bulj, danas je posjetio Imotski u sklopu predizborne kampanje. Na svom Facebook profilu objavio je video i poruku nakon današnjeg posjeta, što prenosimo u cijelosti.

“IMOĆANI, IZAĐITE NA IZBORE, BIT ĆU VAŠ NARODNI ŽUPAN – poručio je Miro Bulj

Danas sam zajedno sa članovima i simpatizerima Mosta posjetio Imotski.

Kao župan, prvo što ću napraviti za Imotsku krajinu – riješit ću probleme školstva. Vidimo da djeca nemaju besplatne udžbenike, besplatan prijevoz niti besplatan obrok u školi. Dom zdravlja u Imotskom će dobiti samostalnost i decentralizaciju. Imotska krajina nije spojena sa brzom cestom kao da smo u Srednjem vijeku. Ogroman je problem odlazak mladih ljudi koji su bili najveći potencijal dalmatinskog kraja , sad su nam pusta sela, škole su nam sve praznije, a naši vrli političari jedino dolaze u Imotski kada je predizborno vrijeme.

Obećao sam da se u blizini jezera koja su simbol, ne samo Imotskog, nego i cijele dalmatinske zagore, neće odlagati smeće kao do sada.

Zamjenski župan Boban naslikava se po Imotskom i Vrgorcu, a prva smo županija u kojoj nije proglašena elementarna nepogoda. Imoćani, izađite na izbore, bit ću vaš narodni župan, vrime je.” – poručio je Bulj.