Miss Splitsko-dalmatinske županije Ivana Gudelj povučena iz finala!

Split, 030615. Izbor za Miss Dalmacije. Novoizabrana Miss Dalmacije je Ivana Gudelj, prva pratilja Mateja Baricevic, druga pratilja Nika Lalicic dok je mis fotogenicnosti Ivona Knaus i mis simpaticnosti Klara Tadic. Izbor se odrzao u Moon baru. Na fotografiji: Miss Dalmacije Ivana Gudelj. Foto: Duje Klaric / CROPIX
Na fotografiji: Miss Dalmacije Ivana Gudelj.
Foto: Duje Klaric / CROPIX

Sinoć je u sklopu humanitarne večeri na kojoj su se skupljala sredstva za obnovu materinskog odjela Caritasove ‘Kuće ljubavi’ proglašeno 12 finalistica za Miss Hrvatske 2015. Nastavak puta prema tituli najljepše Hrvatice izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj.

U petak ujutro mediji su dobili obavijest da je, citiramo, na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala pa će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica.

– Iskreno nas žalosti što je došlo do neslaganja s organizatorima izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i što su Ivanu nekoliko sati prije velike završnice povukli iz natjecanja. Ivana je miljenica internetskih surfera, postigla je sjajne rezultate u svim anketama i mnogi su je smatrali favoritkinjom. Ono što nas je najviše rastužilo su Ivanine suze i njena očigledna želja da ostane u Crikvenici – kažu direktorice izbora.

Kontaktirali smo Gordanu Franić, vlasnicu licence izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije, koja nam je poručila da će izjavu o ovom slučaju dati tek u popodnevnim satima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here