MI za IM saborMladi i nezavisni iz Imotskog, Podbablja i Prološca okupili su se ispred Hrvatskog sabora s namjerom lobiranja zastupnika. Naime, kako smo i pisali prije par dana, Miro Bulj – MOST priložio je amandman na proračun Republike Hrvatske kojim traži dodatna 4 milijuna kuna za projektnu dokumentaciju pristupne ceste Zagvozd – Imotski.

Imotski predstavnici u saboru još se nisu oglasili 

MI za IM, Nezavisna lista mladih Podbablje i Nezavisna lista mladih Proložac odlučili su ne sjediti skrštenih ruku nego lobirati sve zastupnike svih stranaka kako bi ovaj amandman bio prihvaćen. Za sada su ih podržali Nikola Grmoja i Marko Sladoljev. 

Očekujemo da će tijekom dana uspjeti doći i do imotskih zastupnika. Tu je i Ante Babić kojeg nismo čuli da se oglasio po ovom pitanju. Vjerujemo kako će i on svojim glasom zastupati ovaj vitalan i kapitalni projekt za Imotski i Imotsku krajinu.

Milan Kujundžić sjedi u Vladi pa od njega očekujemo da ispuni obećanja iz kampanje i također podrži ovaj amandman kako bi se čim prije moglo pristupiti izradi projektne dokumentacije a nakon toga i pristupiti izvođenju radova. 

Podsjetimo još jednom, MI za IM-ovci su pozvali sve lokalne vlastodršce ali i oporbenjake da svojim lobiranjima podrže ovaj amandman koji je u interesu svih građana Imotske krajine ali i šre.