mnk_klubU 3. kolu 2.HMNL – skupina jug čeka nas još jedno domaćinstvo, ovaj put igramo opet protiv još jednog kluba koji je dugo igrao u 1.HMNL (1. kolo MNK Square 2:8, 2. kolo MNK Torcida 2:2). Ovaj put to je MNK Porto Tolero iz Ploča. U prva dva kola ostvarili su dvije pobjede i to nad jednima od favorita natjecanja (MNK Novo Vrijeme u gostima i MNK Crnica kući) i dolaze u Imotski sa 6 bodova te su sigurno veliki favoriti u ovoj utakmici.

Mi smo nakon katastrofalnog poraza od 8:2 u 1. kolu od MNK Squarea ipak koliko toliko popravili dojam gostovanjem u Splitu kod MNK Torcide osvojivši bod pomalo sretno ,ali ne i nezasluženo. No jasno je da za ostanak u ligi treba puno više. Kvaliteta ekipe je takva kakva je i samo velikom borbenošću i “ostavljanjem srca” na terenu možemo ostvariti naš cilj u ovoj prvoj godini drugoligaškog društva.

Nadamo se da ovaj put nećemo razočarati naše navijače (bilo ih je na otvaranju sezone i više nego iznenađujućih preko stotinu) kao u 1. kolu. Rezultat je bitan, ali ne najbitniji u ovoj utakmici, više je to dojam koji ćemo ostaviti te pokušati u daljnjem tijeku natjecanja s ipak ponekim lakšim protivnikom dolaziti do bodova.

Mi želimo da sve protekne u fer i korektnoj igri na terenu i u gledalištu te da steknemo nove futsal prijatelje. Utakmica se igra sutra, SUBOTA, 08.10.2011. u dvorani srednjih škola dr. Mate Ujević sa početkom u 19:30h.

Sa bloga MNK Porto Tolero prenosimo i njihova razmišljanja o ovoj utakmici.

U ostalim utakmicama sastaju se:

Subota , 08.10.2011.

18:00h MNK Metković -MNK Torcida Megametal reciklaža

18:00h MNK Tin Građevno Vrgorac – MNK Square

19:00h MNK Novo Vrijeme Makarska – MNK Ustanik

Nedjelja, 09.10.2011.

17:30h MNK Crnica Šibenik – MNK Škver

19:30h MNK Stari gradsjki Parking Šibenik – MNK Okruk

 

Izvor: http://www.mnkimotski.bloger.hr/

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here