Monstrum truje mačke u centru grada

macak1Već mjesec dana nepoznati počinitelj truje mačke u samom centru Imotskog. Vlasnici kućnih ljubimaca u očaju su zbog serijskog trovača koji nemilosrdno ubija mačke, a kako saznajemo ovo se događalo i prethodnih godina.

Stanovnici ulica u samom centru grada strahuju od nepoznatog počinitelja koji je u posljednih mjesec dana otrovao više od 10 mačaka. Nedužne životinje vlasnici su pronašli mrtve ispred svojih domova.

mrtva macka

Posljednja u nizu životinja koja je nesretno okončala je ona Nediljka Parlova koji živi u ulici Ante Starčevića u Imotskom (šetnica prema Modrom jezeru).

” Jutros sam na kućnom pragu pronašao uginulu i otrovanu mačku. Djeca ne mogu vjerovati da je njihov ljubimac mrtav.  Već više od mjesec dana netko truje mačke, više od 10 ih je otrovano u našem susjedstvu. Kome su nedužne životinje krive? Sramota.” – kazao nam je Nediljko.

macak

Apeliramo na institucije da pronađu monstruma koji truje životinje jer u blizini je i osnovna škola, da li se neko djete mora otrovati da bi netko reagirao?!