Na redakcijski email zaprimili smo poruku ogorčenog stanovnika Bazane. Naime, ispred vrata mu je ukradeno 16 litara višnjevače. Nestala je i tegla meda s borovim iglicama namjenjena djeci. Emotivnu poruku oštećenika (podaci poznati redakciji) pročitajte u nastavku.

“Mislio sam ne govoriti i ne pisati ništa, ali moram. Razočaranje je preveliko! Naime, u sjeni ovog domoljublja i iščekivanja VELIKIH VATRENIH dogodila se tužna scena. Koliko čovjek mora biti jadan da na dan dočeka našeg srebrenog Rebića ispred kuće na Bazani ukrade 16 litara višnjevače i teglu meda s borovim iglicama koje su pravljenje za djecu! Ne razumijem!? Veliki smo Hrvati, domoljubi, vjernici, štujemo sve što nam je sveto a opet toliko prljavi, dvolični, neznam ni ja što…

I onda kažu živi na svome i nemoj ići iz naše nam voljene Hrvatske! Živi, živi, s jadnicima! I sve ključaj, ne daj ti Bože da ti što ostane ispred kuće, sutra to nećeš dočekati!

Eto dragi moji Imoćani i sugrađani, toliko o tome. A taj koji je uzeo neka dođe slobodno. Dat ću mu još 50 litara onako od sebe” – poručuje ogorčeni čitatelj Imotskih novina naglašavajući kako mu nije stalo do višnjevače već je ogorčen postupkom.

Eto, nije neki kriminal ali suosjećamo i s našim čitateljem i pridružujemo se njegovoj želji da svi skupa budemo više vjernici i ljubimo bližnje svoje, čuvamo brata, susjeda, prijatelja…

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here