netflixIako još uvijek nije dobila novu Vladu, Hrvatska je u novoj godini ipak dobila i jednu dobru vijest. Od danas se i iz Hrvatske može koristiti Netflix! Nakon dugo godina gotovo potpune izolacije od većine globalnih legalnih filmskih i glazbenih streaming servisa od sada se i kod nas može pristupiti najvećoj svjetskoj internetskoj TV mreži.

Netflix je na CES-u, velikom tehnološkom sajmu u Las Vegasu, objavio da se od danas proširio na novih 130 zemalja te je sada dostupan u čak 190 zemalja. Ovo veliko proširenje odnosi se i na Hrvatsku te sada već u samo nekoliko minuta možete postati korisnik Netflixa.

– Danas svjedočite rađanju nove globalne internetske TV mreže. Ovim lansiranjem korisnici diljem svijeta od Singaporea do St. Petersburga, od San Francisca do Sao Paula moći će uživati u TV serijama i filmovima trenutno i bez čekanja. Uz pomoć interneta prebacujemo snagu u ruke korisnika da gledaju što žele, kada žele i na kojem god uređaju izaberu, izjavio je glavni direktor Netflixa Reed Hastings usred svog govora na CES-u.

Netflix je dodao i niz novih jezika u svoju ponudu, no hrvatski, kao ni hrvatski titlovi još uvijek nisu dostupni.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here