Helena Gudelj supertalentGledali smo je u izbedbi Beyoncé, a sada je pjevala Doris Dragović. Što vam je bolje? Helena Gudelj, Imoćanka bajkovitog glasa.

Helenu Gudelj svi pamtimo kao djevojku anđeoskog glasa. Pozitivni komentari na njen audicijski nastup nisu izostali, a ona nam kaže kako ju je sve to poprilično iznenadilo.

‘Bila sam šokirana reakcijama, uglavnom su to bile pozitivne reakcije, preponosna sam na moje mještane iz Zmijevaca i Imotskog kojeg posebno moram spomenuti. Oni su me najviše iznenadili. Svi su bili jako ponosni”, ispričala nam je.

Helena Gudelj: morala sam iznijeti i dalmatinski dio sebe

Za razliku od audicije u liveu je Helena nastupila stranom pjesmom. ”Nakon audicije koju olako shvatiš prođeš u polufinale i vidiš da imaš puno više posla, ali i konkurencije. Tada postaješ svjestan da moraš duplo više raditi i puno je ozbiljnije. Stil pjevanja i vrsta glazbe poprilično su drugačiji”, kaže Helena.

”Prvo sam bila Beyoncé, a sada sam Doris Dragović i moram iznijeti dalmatinski dio sebe. Svakako sam htjela promijeniti nešto i očuvati dalmatinski štih. To je izazov i nije nešto što inače pjevam. Zato mi je zanimljivo”, poručuje Helena.