nk_imotski-270411NK Imotski kreće na desetodnevne pripreme koje će odraditi na Kupresu. Na put polazi 26 igrača od kojih će stručni stožer odabrati one koji će u sljedećoj sezoni predstavljati naš klub. Trener i njegovi pomoćnici su izuzetno zadovoljni dosadašnjim radom i nastupom momčadi na turniru u Vinjanima, ali su i svjesni da predstoji težak rad da bi momčad stekla pripremljenost i kvalitetu dostatnu za teško natjecanje koje predstoji.

U četvrtak 21.07. u Zagrebu je održan Plenum klubova 2 HNL, na kojem su donesena pravila natjecanja nove sezone, te izvršen ždrijeb parova za sljedeću godinu. Raspored natjecanja u prvom djelu sezone pokazao se kao izrazito nepovoljan za NK Imotski, jer naš klub u prvih 10 kola ima samo 3 utakmice kao domaćin na Gospinu docu. Zbog toga je vrlo važno da se u prvenstvu starta u što boljoj formi kako ne bi došlo do bodovnog zaostatka.

U ligi ce se natjecati 15 uredno licenciranih klubova, te će svaki klub jedno kolo u polusezoni pauzirati. Nadamo se da će vijesti sa nastavka priprema i iz prvenstva biti dobre kao do sada.

Piše: Mate Lešina
Foto: Branimir Boban

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here