Robert Matalin tvrdio je kako se bori sa zloćudnom bolešću zbog čega je dobio gotovo pola milijuna kuna donacija kako bi se liječio u inozemstvo, no čini se kako bi to sve mogla biti velika obmana.

Matalin je tvrdio da boluje od akutne mijeloične leukemije, no ekipi Provjerenog nije pokazao nikakve nalaze koji to potvrđuju, a tvrdio je i da je pacijent doktorice Sandre BašićKinde, no ona je to opovrgnula pred kamerama.

Tvrdio je i kako se može liječiti u samo tri zemlje u svijetu – SAD-u, Turskoj i Njemačkoj što također nije istina jer se haploidentična transplantacija provodi i u Hrvatskoj.

Nakon emitiranja Provjerenog oglasili su se i članovi njegove obitelji. Martin Matalin, Robertov brat, na Facebooku je napisao kako je njemu i njegovoj obitelji žao što je njegov brat iskoristio i zloupotrijebio povjerenje ljudi. Napisao je i kako je USKOK blokirao Robertove račune.

| Autor : Screenshot Foto: Screenshot

USKOK mu je blokirao račune tako da će novac prikupljen vašom mukom državne institucije nadam se prebaciti u prave ruke onih kojima je to potrebno – napisao je Martin i dodao kako Robertu ‘plan nije u potpunosti uspio’.

Čini se kako je Robert pobjegao sa svojom djevojkom Doris i ostavio sina. O situaciji se oglasila i rođakinja Dijana Podhraški. ona je napisala kako bi mu ‘pljunula u lice’ da ga vidi’ te je objavila i poruke koje je s njim razmijenila.

– Nemam riječi kojim bi opisala kako se svi osjećamo – napisala je Dijana i dodala da su mu svi vjerovali na riječ i da im nije bilo na kraj pameti da traže dokumentaciju o bolesti.

– Sad kad se sve otkrilo i mi lupamo glavom o zid i shvaćamo da je moglo i nama biti puno toga sumnjivo, ali vjerujte vi u tom momentu imate jedan prioritet – pomoći mu da živi uz sina, sina kojeg je ostavio i odletio zajedno sa svojom supomoćnicom tko zna kamo – napisala je Dijana.


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here