NK Imotski - GNK DinamoGNK Dinamo potpisao je sporazum o suradnji s NK Imotski. Dinamovu delegaciju predstavljao je direktor nogometne škole Ivo Šušak te Modra legenda Marko Mlinarić, dok je u ime NK Imotski ugovor potpisao predsjednik kluba Marko Grubišić.

– Ovo je dogovor o uspostavi sportsko-prijateljskih odnosa, da budemo ravnopravni i prijatelji te ponajprije da surađujemo s nogometnom školom Dinamo. Edukacija trenera i djece interes je oba kluba, želimo da djeca u našem klubu imaju uvjete kakvi su u Nogometnoj školi Dinamo. To je naš cilj – izjavio je predsjednik NK Imotski, Marko Grubišić. 

Direktor Nogometne škole Dinamo, Ivo Šušak nadodao je: – Naš je projekt suradnja s klubovima iz Hrvatske i BIH te da se širimo na europske zemlje. U tom dijelu ne želimo da to bude samo papir bez koristi za obje strane. Interes je zajednički, a taj interes je nogomet. Pravac suradnje s Dinamove strane je dodatno obučavanje trenerskog kadra mlađih kategorija, kroz razne vidove. Otvoreni smo da treneri iz NK Imotski permanentno prate rad naše nogometne škole uz maksimalnu suradnju naših trenera. Isto tako vid suradnje da Dinamovi trener aktivno sudjeluju u radu nogometne škole NK Imotski. Naša intencija je da ovaj oblik suradnje potakne još više djece da se bave nogometom u ovom gradu i okolici. Djeci nije ničime uvjetovano da danas – sutra ne mogu otići u neki drugi klub, već nam je cilj da djeca dođu u Zagreb, da prođu trening s našim dječacima i steknu novo iskustvo. Nismo ovdje da stavimo štit na NK Imotski, već da uz uzajamnu suradnju omogućimo djeci opciju da izaberu Zagreb zbog kvalitete.

Uz predsjednika Grubišića, NK Imotski predstavljali su Ivica Pavić, šef Nogometne škole NK Imotski te sadašnji trener i bivši prvotimac Dinama, Zvonko Lipovac. 

 

 

[Live] Potpisivanje ugovora o suradnji između NK Imotski i GNK Dinamo

Posted by Nogometna Škola Dinamo on 16. kolovoza 2017