Mnoge stvari u hrvatskom nogometu ne štimaju, ali vjerojatno jedna stvar koju mu nitko ne može spočitnuti je – manjak iznenađenja. Nažalost, većinom je riječ o neugodnim iznenađenjima.

Ovoga puta prilično bizarna vijest stiže iz Imotskog koji se suočio s tužbom roditelja zbog korištenja podataka njihovog sina koji već godinama ne igra nogomet.

Facebook stranica koja prilično detaljno prati događanja u trećem razredu hrvatskog nogometa, 3. HNL jug je objavila odluku Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske u kojoj se traži od  Imotskog da se očituje o nastupanju igrača Ante Babića za njihovu kadetsku momčad.

Naime, Babićevi roditelji su podnijeli prijavu u kojoj su naveli kako netko koristi podatke njihovog sina za prijave u zapisnik kadetske momčadi Imotskog.

Spomenuta Facebook stranica navodi kako kolaju priče da Imotski nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i da s nekoliko strana, a prvenstveno iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju preko drugih registracija.

Kako je vidljivo u zapisniku, ‘Ante Babić’ je igrao i u posljednjoj utakmici Imotskog protiv Jadrana.

Klub ima osam dana da se očituje o navodima koji mu se stavljaju na teret.

Dodajmo i da se Imotski, koji je do prošle sezone igrao u drugoligaškom društvu, sada u 3.HNL jug nalazi na 12. mjestu s 21 bodom, samo dva više od posljednjeg GOŠK-a i jako je blizu ispadanju u Županijsku ligu. Situacija u klubu je daleko od dobre, pojedini igrači prve momčadi štrajkaju zbog neisplate plaća, a zakazuje i organizacija treninga i utakmica. (goal.com)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here