Predsjednik NK Imotski Marko Grubišić
Predsjednik NK Imotski Marko Grubišić poslao priopćenje igračima. | Foto: Branimiri Boban / CROPIX

Na Gospinom docu dobre vijesti. NK Imotski upisuje 3 vrlo važna boda.

Jučer je Imoćanima “pod noge” stigao Šibenik. Prijeko potreban svaki bod znači ostanak u ligi, stoga pobjeda nad Šibenčanima izgleda kao pobjeda za 6 bodova. No više od toga vrijedi i činjenica da je NK Imotski pokazao karakter, pokazao da može i zna igrati nogomet. 

Čudesan preokret iz 0:2 na 3:2 za Imoćane u posljednjih pola sata. Strijelci Šuto, Puljić i Serdarušić zaslužuju biti zvijezde ove utakmice, ali više od toga treba istaknuti momčad. 

Unatoč lošem startu, lošoj atmosferi pa i nenaklonosti arbitara, NK Imotski se približio pretposljednjem na tablici na jedan bod. Nestrpljivo očekujemo nastavak sezone i borba za opstanak. NK Imotski treba preskočiti Dragovoljca koji trenutno biježi 4 boda. Bit će zanimljivo ispratiti i posljednji susret ovog dijela sezone. Za tjedan dana Imotski ide u Zagreb gdje ih čeka GNK Dinamo II.

Ovo je vaša pobjeda, vaš dan – poruka je predsjednika igračima NK Imotski

Priopćenjem se igračima obratio i predsjednik kluba Marko Grubišić u poprilično emotivnom tonu. Prenosimo ga u cijelosti ispod.

Dobar osjećaj je probuditi se kao pobjednik! Momci danas je vaš dan i uzivajte u njemu. Nakon svih nedaća koje nas prate u ovoj polusezoni, gdje ne dobijate uredno plaću, kad je sucima fetiš potkradati vas, kad su sitne duše izgubile vjeru u vas, kada vaš uspjeh pripisuju drugome ili sebi, dolazi mi onaj stih pjesme: “surovo je ovo vrijeme, ljudi zli”!

Vi se dižete, idete uzlaznom putanjom, rušite sve ispred sebe i priređujete sebi gledateljima radost nakon trećeg postignutog pogotka Šibeniku. To su trenuci u kojima ste pobjedili sami sebe i to vas čini boljima, drugačijima, to je vaš zalog za budućnost u ljudskom i sportskom smislu.

Čestitam vama, stručnom stožeru i osoblju koje bdije nad vama.

Predsjednik kluba: Marko Grubišić