NK Imotski u Crnoj Gori

nk_imotski-070211Odavno na Crnogorskom primorju nije bilo hrvatskih ekipa na pripremama. Led je ove godine probio Imotski, a ekspedicija tima iz istoimenog grada, smještena u hotelu „Grbalj“, odradit će pripremnu fazu treninga u Budvi. Sportski direktor hrvatskog drugoligaša Jure Puljiz istakao je zadovoljstvo što je rukovodstvo kluba donijelo odluku da baza priprema bude upravo Budva.

– Svi u klubu smo impresionirani što ćemo baš ovdje odraditi pripreme. Jedan od razloga što smo ovdje je i taj što su cijene povoljnije nego kod nas, a stadioni na Jazu pružaju uvjete za jedan kvalitetan rad.

Nogometaši Imotskog će imati dvije prijateljske utakmice. Jučer su igrali sa Jedinstvom iz Bijelog Polja, a potom slijedi okršaj sa Dečićem.

– Ostajemo osam dana na pripremama i planiramo da ih provesti  u intenzivnom treningu. Za rivale smo odabrali one  koji su, po našoj procjeni, slične kvalitete kao mi,  a to su Jedinstvo i Dečić. Naš grad očekuje od nas ulazak u Prvu ligu, čime bismo ušli u povijest. Stabilni smo drugoligaši od osnivanja, sada želimo korak više – rekao je za crnogorske medije Puljiz.

NK Imotski se nalazi na šestom mjestu druge Hrvatske lige, a nastavak sezone željno očekuju svi ljubitelji nogometa iz Imotske krajine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here