Chefica Branka sastavila je jelovnik kombinirajući suvremenu i tradicionalnu gastronomiju u kojemu će svatko pronaći nešto što voli.

Raznolikom ponudom hrane i pića i zanimljivim, modernim interijerom novootvoreni restoran Euphoria u Imotskom na prvu je osvojio domaće ljude, ali i prve ovogodišnje turiste.

– Ljudi su reagirali odlično. Puni smo i ujutro, kada imamo u ponudi marende, primjerice, pečenu teletinu za 50 kuna. Tada nam dolaze domaći ljudi, a popodne i uvečer stranci, evo jučer nisam progovorila hrvatski – otkriva nam Sanja Vejić koja je, iako je završila fakultet, kruh odlučila zarađivati s tacnom u ruci.
 – Kolege su mi super, atmosfera je sjajna, gosti zadovoljni, zahvaljujući našoj izvrsnoj kuharici Branki Stanić koja je, prije no što je sastavila naš meni, prošla njemačku i talijansku kuhinju – kaže Sanja.

Chefica Branka sastavila je jelovnik kombinirajući suvremenu i tradicionalnu gastronomiju u kojemu će svatko pronaći nešto što voli. Izvrsna je rolana piletina s pršutom i gorgonzolom, s povrćem i pekarskim krumpirom, koja je najtraženije jelo. Svakako kušajte i dalmatinske palačinke Euphoria s bademima, rogačom, prošekom, cimetom i borovnicom. Da prste poližeš! 
Vlasnik Milan Rudež, čija se majka na istom ovom mjestu počela baviti ugostiteljstvom još 1969. godine, ponosan je nastavio tradiciju, ali i obogatio gastronomsku ponudu svoga grada…

Pročitajte više na:- www.vecernji.hr

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here