Uz igru, pjesmu, smijeh i glumu lakše se uči. To znaju svi, a pogotovo profesorica Matija Znaor koja je nakon četiri godine rada na Američkom sveučilištu u Kuvajtu odlučila u Imotskom pokrenuti „školicu po svom guštu“, i tako se rodila Big Kahuna.

Big Kahuna – centar za poduke smješten je u centru grada, na skalinima na adresi Put tržnice 1 (ispod Marulića). U ponudi centra su razni programi, a trenutno se upisuju polaznici u grupne dramske radionice na engleskom jeziku, namijenjene prvenstveno osnovnoškolcima i srednjoškolcima.

Polaznici se upisuju na mjesečnoj bazi, s tim da se u tekućem mjesecu formiraju grupe za sljedeći. Ukoliko želite pohađati radionice u rujnu, morate se upisati u kolovozu. Zašto? Naime, svaki mjesec se obrađuju različite teme, prilagođene uzrastu i jezičnim kompetencijama polaznika. Da bi se formirale grupe prema uzrastu i predznanju te osigurali optimalni uvjeti za izvođenje programa, bitno je da se na vrijeme prijavite.

Grupe su ograničene na maksimalno 14 polaznika, a sastaju se dva puta tjedno po 60 minuta. Ovaj program od 8 ili 9 radionica (ovisno o mjesecu) platit ćete 260 kn. Ukoliko ste zakasnili s prijavom i želite se priključiti sredinom mjeseca, postoji mogućnost plaćanja pojedinačnih sati po 40 kn ali samo ukoliko ima mjesta u nekoj od postojećih grupa.

Nemamo udžbenike ni klupe, ali zato imamo pozornicu, puno zanimljivih rekvizita, i najvažnije pravilo: „English only!“ – poručuje profesorica Matija Znaor iz centra za poduke Big Kahuna.

Više informacija i formular za prijavu možete naći na web stranici: Bigkahuna.hr.

Poveznice na društvene mreže:

Instagram

Facebook

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here