Poštovani organizatori događaja i dragi čitatelji. Kao što ste iz naslova već mogli saznati, portal Imotske novine neće medijski promovirati niti jedan događaj koji za prisustvovanje traži covid potvrdu.

Mogli ste primjetiti da u ovom medijskom ludilu oko korona virusa nismo sudjelovali niti objavljivali sulude brojke kako to rade ostali mediji. Tim putem ćemo i nastaviti pa događaje koji zdravim ljudima zabranjuju ulaz nećemo promovirati.

Obzirom da je sada i znanstveno dokazano da cijepljeni i preboljeli od korona virusa i dalje prenose virus, nećemo sudjelovati u segregaciji niti stigmatiziranju zdravih ljudi.

Testiranje svih ili nikoga, to je jedino ispravno

Nismo nikakav antivakserski portal niti ćemo biti, nećemo osuditi ni one koji se cijepe ni one koji se ne cijepe, ali nećemo sudjelovati u ničemu što se kosi sa zdravim razumom i znanstveno potkrijepljenim činjenicama.

Razumijemo i činjenicu da nisu organizatori krivi što im se nameću pravila. Znamo mi dobro tko ih nameće. Tim još i više ne želimo sudjelovati u tom ludilu.

Organizatorima se zahvaljujemo na ukazanom interesu za medijski prostor našeg portala i pozivamo i njih da nam se priključe u borbi za zdrav razum.

Svima isto ili nikako!
Lijepi pozdrav!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here