Obrtničko-industrijska škola u Imotskom na SASO sajmu 2017

obrtnička škola Imotski SASO 2017Zahvaljujući sudjelovanju na 21. Međunarodnom  SASO sajmu u Splitu učenici Obrtničko-industrijske škole u Imotskom , uz pratnju svojih profesora i ravnatelja gosp. Nediljka Biočića, privukli su veliko zanimanje posjetitelja, izlagača i organizatora.

Na SASO sajam, u periodu od 25.10.-28.10.2017., škola je pozvana zbog dugogodišnjih izvrsnih rezultata svojih učenika sa brojnih natjecanja, od školske do državne razine.

Kvalitetnim izložbenim  štandom u Spaladium Areni, Obrtničko-industrijska škola Imotski pokazala je važnost prezentacije u naukovanju te istaknula vještine i znanja svojih učenika.

Tijekom sudjelovanja na SASU 2017. ova je škola  organizatore i posjetitelje  oduševila izvrsnim osobnim kontaktom popraćenim  efektnom  promocijom svih svojih zanimanja.

Valja naglasiti kako Obrtničko-industrijska škola Imotski, putem svih svojih promotivnih materijala kreiranim za ovakve i slične manifestacije, kontinuirano pozitivno promovira i svoju Imotsku krajinu.