Održan prvi Imota fest

Anela, Eva, Edita – imena koja dolaze

Ispod starih Imotskih skalina, pred više od 800 razdraganih gledatelja, dogodio se prvi Imota fest, prvi pravi imotski festival zabavne glazbe, a sve zahvaljujući neumornom Jovici Škari, Gradu Imotskom, gradskoj Turističkoj zajednici, moz1bOtvorenom pučkom učilištu, te općinama Zmijavci, Runovići, Proložac i Lovreć.
Čak 23 izvođača, od najmlađih, Edite Maršić i Ružice Kujundžić, do već prokušanih imotskih pjevača Marijana Župića Vukasa, Paška Dodiga, Age Kujundžića, Valentine Rebić, Zvonimira Divića i drugih, otpjevalo je novokomponirane skladbe manirom pravih estradnih veličina.
"Vjerovao sam i prije četvrt stoljeća, kad je pokrenut Prvi glas Imotske krajine, da Imotski ima snagu organizirati ovako nešto i da su Imoćani talentirani pjevači, i nisam se prevario. Višemjesečni trud se isplatio, jer je Imotski dobio svoj festival, a izdali smo i prvi CD Imota fest. I neka mu je sa srećom", primajući bezbrojne čestitke, istaknuo je Jovica Škaro.
Uistinu su se potvrdile Škarine riječi jer će zasigurno od onih koji su nastupili na prvom Imota festu, ponajprije Anela Ðerek, Eva Mikulić, Valentina Rebić, Edita Maršić, Ante Nosić i još mnogi drugi, već sutra ozbiljno zakucati na vrata estrade.

Braco ĆOSIĆ

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here