Skupština NK Imotski

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”118″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Večeras je u Pučkom otvorenom učilištu održana već ranije najavljena skupština Nogometnog kluba Imotski. 7 tudenoga 2016. godine skupštinu je sazvao predsjednik kluba Marko Grubišić i pozvao sve članove. 

Direktor Mate Tolić na uvodu je rekao kako je trenutan broj članova skupštine 98 te utvrdio da postoji kvorum (prisutan 61 član) i da po statutu skupština može pristupiti izglasavanju dnevnog reda. Također, pojasnio je neke točke statuta naglasivši da je kvorum 50% ali i da se svaka odluka donosi istim postotkom. Da bi odluka bila izglasana, potreban je natpolovičan broj svih članova skupštine. 

Dnevni red nije usvojen kao ni dopuna koju je tražio Ante Aračić

Nakon što je predloženo izglasavanje dnevnog reda predsjednika Marka Grubišića, Ante Aračić Zele tražio je dopunu dnevnog reda u kojoj se između ostaloga tražila i smjena spomenutog predsjednika. 

Za dnevni red aktualnog predsjednika bilo je 36 članova skupštine, dok je za dopunu dnevnog reda koju je tražio Ante Aračić glasovalo 25 članova skupštine. Time nije usvojen dnevni red pa se po statutu NK Imotski sjednica treba sazvati ponovno. Do sljedeće skupštine mora proći minimalno 60 dana.

Treba napomenuti i to da se od prošle skupštine broj članova kluba poprilično povećao te je najavljeno kako u pristupnom procesu stoji još pedesetak članova. Grubišić ističe kako je to pokazatelj da se javnost zainteresirala za klub i da je to jako dobro za budućnost.