Opća Opasnost u Hemingway baru – Split

PosterRock grupa Opća opasnost 8.6.2012. gostuje na ljetnoj terasi Hemingway bara u Splitu. Bit će to veliki koncert za sve poklonike ovog banda, koji se nakon 9 godina vratio na scenu u svojoj najkreativnijoj postavi i objavio novi album “Vrati se na svjetlo”, koji je oduševio i publiku i kritičare. Splićane očekuje pravi rock spektakl uz najnovije hitove s albuma “Vrati se na svjetlo”, među kojima je i “Pobjego sam”, nominiran za HIT godine diskografske nagrade Porin.

Nedavno je izašao i novi spot za pjesmu ” Tvoje ime čuvam” . U spotu je glavna uloga pripala sjajnom glumcu Mladenu Vuliću, za kojeg je manje poznato da je bio prvi pjevač grupe Opća opasnost.

Mladen Vulić je kratku pjevačku karijeru zamijenio glumačkom u kojoj ga pamtimo po brojnim ulogama, a trenutačno je angažiran kao jedan od glavnih likova u seriji Larin izbor. “Tvoje ime čuvam” čak je sedma pjesma koja je od objavljivanja albuma prošloga ljeta dospjela u eter.

Slavonski hard rock majstori će svojom energijom i prijateljskim pristupom prema publici dati sve od sebe i prirediti pravu rockersku atmosferu koje su Splićani sigurno željni.

Početak koncerta je u 23 sata, cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn, a na dan koncerta 50 kn. Ulaznice možete kupiti u Hemingway baru na adresi 8 Mediteranskih igara 5, Split.

Radno vrijeme je 08 ujutro do 23 h preko tjedna, a vikendima do 04 h.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.