OPORBA Zaustavite dugogodišnje zapostavljanje stanovnika Glavine Donje

Oporbeni vijećnici Nezavisne liste Ivice Kukavice, te članovi stranaka HSP i HSLS Imotskog poslali su javno priopćenje u kojem apeliraju na imotsku vlast na djelovanje. Priopćenje prenosimo u cijelosti i autentično:

Tražimo od ove vlasti, koja je na odlasku, da realizira prijedloge koje smo im uputili, pa makar to upotrijebili u predizborne svrhe.

Mještani Mršića strane su, zbog školske djece i velikog broja automobila, potpisanom peticijom tražili postavljanje ležećih policajaca. Ali gradonačelnik i gradska vlast su to odbili.

Tražili smo asfaltiranje jedine ulice u gradu Imotskom koja nije asfaltirana (zaseok Kneževići) i već 4 godine dobivamo isti odgovor – BIT ĆE OVIH DANA.

Tražili smo da se riješi problem oborinskih i fekalnih voda. I opet isti odgovor – BIT ĆE OVIH DANA.

Tražili smo da se naprave igrališta za djecu u Luki i Srednjoj Glavini. I opet odgovor – BIT ĆE OVIH DANA.

Tražili smo da gradska vlast, u suradnji sa Županijskim cestama, označi pješački prijelaz da mještani do trgovine, crkve i groblja ne moraju svakodnevno pretrčavati cestu i riskirati život. I opet – BIT ĆE OVIH DANA.

Tražili smo da se krene s obnovom doma (Sokolane). I opet – BIT ĆE OVIH DANA.

I zato pozivamo gradonačelnika ( uskoro bivšeg) i njegovu gradsku vlast da to riješe zbog dobrobiti stanovnika grada Imotskog – PA MAKAR TO BILO I OVIH PREDIZBORNIH DANA.