Na redakcijski e-mail primili smo otvoreno pismo jednoga čitatelja, sa željom da ga objavimo bez izmjena i dopuna. Pismo donosimo u cijelosti, bez ikakvih intervencija:

Za ne vjerovati je ovo što se događa u našem Imotskom, zahvat koji se čekao godinama, još od načelnikovanja pok. A. Lončara, konačno je odrađen i ostane nezabilježen u „medijima“ IMOTSKE nam krajine. Pa čiji su i čemu služe, pitamo se.
Radi se o usporivačima prometa u Ulici Kralja Zvonimira, konačno se to odradilo, nije to tako teško samo je trebalo malo ući među građane, poslušati i vidjeti kako i gdje što škripi. Čini se da je konačno došao čovjek na mjesto gradonačelnika. Čovjek ne treba tu puno odgonetnjavati, čovjek čiji je interes GRAD i njegovi građani to samo nama treba pa ako se i ne odradi odmah imate vjere da hoće jer ne obećava previše, uradi ono što je normalno.
Nemojte gradonačelniče ovo shvatiti kao odu i ne truditi se svaki dan biti bolji, jer ovaj grad je toliko izgubio i unazađen je da će trebati više mandata da se vrati na staru slavu kao regionalni lider bar u dometu topovske kugle, bar da su današnji topovi bili.
Hvala u ime stanara Ulice K.Zvonimira i tisuće đaka koji su svakodnevno ugroženi bili. Nadam se i u ime ostalih kojima je važno da se sigurno i lipo osjećaju na ulicama grada sa kojim žive.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here