Zamislite da ste poslani u zatvor jer pas nije prestajao zuriti u vaše grudi. Za jednu ženu, ova noćna mora postala je stvarnost, iako je 13 tableta koje su joj bile skrivene u grudnjaku vjerojatno utjecalo na ovaj nevjerojatan ishod, prenosi Metro. 

Chloe Jones (20) pokušala je prokrijumčariti “dar” unutar grudnjaka svom dečku kojem je bila u posjetu u zatvoru. Ali dok je prolazila kroz provjeru sigurnosti, zaustavio je pas koji je obučen za otkrivanje ilegalnih supstanci. Pas se zaustavio i zurio u njezine grudi što je izazvalo reakciju policajke zatvora u Swanseau.

Jones je posegnula u svoje donje rublje i izvadila omot s mješavinom slomljenih i zgnječenih 13 Subutex tableta koje se mogu koristiti kao zamjena za heroin. Tužitelj Ian Wright izjavio je kako je policajac čiji je pas otkrio drogu primijetio da Jones  izgleda poprilično nervozno i tjeskobno. On je pustio svog psa da obavi posao, a životinja  mu je pokazala kako se nešto sigurno nalazi na području njenih grudi. 

Jones je tvrdila da su tablete njene i da ih je zarpavo zaboravila ukloniti ih iz donjeg rublja prije nego je krenula u pojestu svom dečku. Chloe se izjasnila krivom za unošenje droge u zatvor. Već prije je priznala da je dva puta krala u Morrisonovom supermarketu u Neathu. Ona je “čuvala stražu” dok je njezin partner krao torbe s kolica u trgovini, uključujući jednu od 92-godišnje žene. Robin Rouch, njen branitelj, izjavio je kako je zatvorska kazna bila neizbježna.

Rekao je da su i Jones i njezin partner u to doba bili ovisnici o heroinu i, znajući da se njezin partner bori s odvikavanjem u pritvoru, pokušala mu je donijeti Subutex. Osuđena je na ukupno 16 tjedana u ustanovi za prekršaje “mlađih punoljetnika”.


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here