Policija je spaljivala marihuanu i uz vjetar ‘napušila’ gradić

foto:facebook
foto:facebook

Stanovnici Turangija na Novom Zelandu čvrsto su spavali u petak navečer i to zaslugom svoje policije. Naime, oni su zaplijenjenu marihuanu odlučili spaliti u blizini svoje stanice…

Policijska stanica se pak nalazi u blizini shopping centra , dakle vrlo blizu prometne lokacije na kojoj se izmjenjuju stotine i tisuće ljudi. Nitko se na kraju nije pobunio – stanovnici Turangija ovaj su propust policije prihvatili s dozom humora, a načelnik policije im se ipak ispričao.Njih je tog poslijepodneva dočekala prava mirisna magla i mnogi su to odlučili iskoristiti – automobilima su se parkirali na obližnje parkiralište, spustili prozore i – uživali. Snimku ove nezgode (kako za koga, jel’) na Facebook je uploadao Adam Green nakon čega se proširila Facebookom, a vijest o ‘napušenom gradu’ prenijeli su brojni svjetski mediji.

– Nažalost, zbog vremenskih uvjeta i vjetra, dim se zaista proširio dalje nego što smo očekivali, objasnio je načelnik Warwick Morehu .

– Ispričavam se zajednici u ime cijele stanice – zbog ovog smo odlučili promijeniti način uništavanja zaplijenjene marihuane, zaključio je.

izvor:24sata.hr