poglavarstvo imotskiNa službenim stranicama Grada objavljen je poziv na prezentaciju Strateškog plana razvoja Grada Imotskoga. Svi zainteresirani mogu se najaviti na e-mail projekti@imotski.hr te prisustvovati prezentaciji. Detaljnije pročitajte ispod.

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju Strateškog plana razvoja Grada Imotskog. Izrada Strateškog plana razvoja Grada Imotskog započela je 27.02.2019. godine i uključivala je izradu temeljite Analize stanja na području Grada Imotskog po pitanju gospodarskog sektora, društvenih djelatnosti te zaštite okoliša i infrastrukture. Rezultati Analize stanja grupirani su unutar temeljnih elemenata SWOT analize (snage, slabosti, prilike i prijetnje) i prezentirani na održanim radnim skupinama 05.04.2019. godine. U skladu sa zaključcima provedene Analize stanja i povratnih informacija sa održanih radnih skupinama definirane su strateške smjernice koje određuju razvojni pravac Grada Imotskog.

U okviru prezentacije koja će se održati dana 02.05.2019. u Gradskoj vijećnici na adresi Ante Starčevića 23 u 09:30 prikazati će se zaključci provedene Analize stanja na području Grada Imotskog te strateške smjernice (vizija, ciljevi i mjere za razdoblje 2019. – 2023.).

Sastanak će voditi predavači tvrtke MICRO projekt d.o.o.  koji su sudjelovali u izradi Strateškog plana razvoja Grada Imotskog.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na adresu: projekti@imotski.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here