Pozivnica za otvaranje 19. Kazališnih susreta “Glumci u Zagvozdu”

glumci u zagvozduPoštovani, osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da dana 02.07.2016. godine svojom nazočnošću uveličate i podržite početak XIX. Kazališnih susreta ”Glumci u Zagvozdu”, manifestacije koja je pronašla svoje mjesto na bogatoj festivalskoj sceni i prerasla u nezaobilazan kulturni i društveni događaj prepoznatljivog identiteta.

Program započinje u 20:30 sati na Trgu glumaca otvaranjem izložbe fotografija ”Himalaja Stipe Božića” te se nastavlja u 21:00 sat svečanim otvaranjem i predstavom “Bljesak Zlatnog Zuba” Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija.

Devetnaesti puta se susrećemo, devetnaesti put započinjemo bajkovito putovanje u malu oazu kazališta, glazbe, plesa, pjesme. Oazu umjetnosti, oazu druženja i prijateljstva u koju Vas i ovim putem još jednom pozivamo, dođite i pridružite nam se.

Ulaz za sve događaje, izložbe, predstave i koncerte je posve besplatan za sve posjetitelje, no zbog ograničenih kapaciteta preporučljivo je doći nešto ranije ukoliko želite osigurati sjedeće mjesto

Srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se Vašem dolasku!
Kulturna udruga Glumci u Zagvozdu