Pročitajte ugovor kojeg su potpisali NK Imotski i GNK Dinamo

NK Imotski - GNK DinamoU srijedu je u Imotskom potpisan ugovor o sportskoj suradnji trećeligaša nogometnog kluba Imotski i nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba. Ugovor su  potpisali predsjednik NK Imotski Marko Grubišić, te u ime GNK Dinamo direktor kluba Tomislav Svetina.

Detalje ugovora obrazložio je voditelj Dinamove nogometne škole Ivo Šušak, naglasivši da će Dinamo pomoći NK Imotski u stručnom obrazovanju kadrova, posebno u radu sa mlađim uzrasnim kategorijama, kao i pomoć u povremenom radu svojih trenera sa mladim nogometašima iz Imotskog, te dopustiti korištenja planova rada Dinamove nogometne škole.

NK Imotski se obvezuje da će Dinamu dopustiti  pravo prvog izbora igračaNK Imotski bilo da igraju u tom klubu, ili su negdje na posudbi. Ugovor je potpisan na neograničeno vrijeme i bilo koja strana ga može bez  kakvih sankcija prekinuti.

Ugovor je sa strane NK Imotski, prema riječima Marka Grubišića potpisan uz suglasnost Izvršnog odbora NK Imotski. Na potpisu ugovora bili su i neki od roditelja djece koja treniraju u NK Imotski. Prilikom potpisa ugovora izmijenjeni su darovi dresovi Dinama i GNK IMotski,dok je nogometna škola Dinama darovala i 20 lopti NK Imotskom.

Izvor: Slobodna Dalmacija