na adresu Akademije Sportko podupire projekt Sportskoga ljeta čime nastoji potaknuti lokalne i županijske institucije, poduzeća i javne osobe da obrate pažnju te financijski ili na bilo koji drugi način pomognu projektu koji počinje 3. srpnja 2011. godine. Uz poziv da svi podupremo projekt koliko smo u mogućnosti, slijedi prijepis dopisa:

 

 

Poštovani gospodine Aračić,

Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović primio je Vaš dopis u kojemu ste predstavili projekt „Sportskoga ljeta“ u Imotskom te zamolili financijsku pomoć za njegovu provedbu.

Predsjednik Republike sa zadovoljstvom izražava potporu provedbi ovoga projekta, koji bi se trebao provesti od 3. srpnja do 4. kolovoza i obuhvatiti velik broj djece i mladih. Iako Ured Predsjednika nažalost ne raspolaže sredstvima predviđenim državnim proračunom kojima bi mogao i materijalno pomoći ovaj projekt, nadamo se da će i ova podrška Predsjednika Republike pomoći da mjerodavna državna tijela kao i tijela lokalne samouprave, fizičke i pravne osobe prepoznaju njegovo značenje za ispravan odgoj djece i mladih i pomognu na odgovarajući način njegovu organizaciju.

Želeći vam uspjeh u provedbi projekta, s poštovanjem

PREDSTOJNIK

Joško Klisović

(in)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here