U Kinu Mediteran Imotski 7. srpnja od 21:00 sati imaš priliku pogledati film Naš
Hajduk – projekt jedne ljubavi. Broj mjesta ograničen je na 100 pa se očekuje
da će sve karte biti prodane.

– Nogometni klub koji je cijelo stoljeće za mnoge predstavljao više od života i simbolizirao otpor moćnima, a zaštitu slabima zahvaljujući politici i njenom kadroviranju na koljenima je. Financijske nedaće, zakulisne igre, sumnjivi poslovi, sportski neuspjesi. Sve to godinama je frustriralo navijače koji uviđaju da klub nisu niti ti likovi koje biraju politički moćnici niti razni nesposobni kadrovi nego upravo oni koji su za klub tu oduvijek, ukratko je prepričao sadržaj Darko Čop iz Našeg Hajduka.

Film je sniman preko godinu dana, a u sklopu njega snimljeno je preko 30 sati materijala razgovora s ključnim akterima iz perioda od 2004. do 2016 godine. Produkcijski film potpisuje Park avenia, a redatelj je Ivan Šarić.

– Ovaj film svakako je jedan od zahtjevnijih na kojima sam radio. Trebalo je, u kratkih sat vremena, ispričati priču koja se proteže kroz cijelo desetljeće. Poseban pritisak dolazio je iz odgovornosti prema građi  i sudionicima filma zbog njihove emotivne povezanosti s temom, od kojih su mnogi riskirali poslove i egzistenciju nepotkupljivo se boreći za ispravnu stvar. Ovim se putem želim zahvaliti cijeloj ekipi Našeg Hajduka što mi je pružila čast da i ja postanem makar mali dio te priče, istaknuo je redatelj filma Ivan Šarić.

Ulaznice možeš kupiti na https://bit.ly/Film_Imotski. Uz film imaš priliku nabaviti svoj primjerak knjige Naš Hajduk – borba navijača za klub te porazgovarati s volonterima Našeg Hajduka o nastanku samog filma nakon premijere.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here