U Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Imotskom u srijedu će se održati radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. Nakon registracije sudionika govora će biti o vrstama i značajkama financijskih instrumenata, područjima ulaganja za potporu putem financijskih instrumenata, modelima provedbe i praktične upute i na kraju pitanja sudionika i odgovori. Registracija je u 10.30 sati, a radionica bi trebala biti završena do 14 sati.

Radionicu će voditi predstavnici Ministarstva poljoprivrede (Upravljačkog tijela Programa ruralnog razvoja), HAMAG-BICRO-a i HBOR-a. Namijenjena je prvenstveno potencijalnim krajnjim primateljima potpore kroz financijske instrumente za ruralni razvoj.

Prijava sudionika vrši se isključivo putem google obrasca koji se može pronaći i na web stranici Pučkog otvorenog učilišta Imotski. Broj mjesta je ograničen.

Radionicu organizira Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Imotski, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here