Radit ćemo, a ne polagati temeljce gdje god vidimo kakvu rupu

 

kukuriku_imotski

{gallery}/2011_11_21_kukuriku{/gallery}

Kukuriku koalicija održala je u ponedjeljak predizborni skup u Imotskom, predstavivši pritom svoj Plan 21 i kandidate u X. izbornoj jedinici.

Nakon što je stranačke i koalicijske prijatelje prigodnim riječima pozdravio Branko Milardović, predsjednik gradske organizacije SDP-a Imotski, ulogu domaćina preuzeo je saborski zastupnik i nositelj liste, Arsen Bauk. Govoreći o izbornim očekivanjima, Bauk je naglasio kako pobjeda Kukuriku koalicije nije upitna, ali je i ukazao na teško stanje u državi te na moguće posljedice HDZ-ove loše vladavine koje će biti teško ispraviti. – Zasukat ćemo rukave i raditi, a ne polagati temeljce gdje god vidimo kakvu rupu, istaknuo je Bauk.

Imoćane je pozdravio i bivši ministar zdravstva Andro Vlahušić, zahvalivši im na brojnim žrtvama u oslobađanju juga Dalmacije. Okupljenim građanima obratili su se još neki ljudi s liste, a riječi koje su se najčešće koristile na govornici bile su „Ivo Sanader“ i „sanacija štete“.

Četrnaest odabranih s Kukuriku liste u X. izbornoj jedinici su (redom):

Arsen Bauk, Branko Grčić, Marin Jurjević, Tatjana Šimac – Bonačić, Tonka Ivčević, Srđan Gjurković, Mladen Marelić, Đurđica Plančić, Nikola Hajdić, Damir Krstinić, Tonći Bilić, Dragica Kapetanović, Rade Bobanac i Andro Vlahušić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.