ranko topićOd subote se na čelu imotskih pravaša nalazi Ranko Topić koji je na tu dužnost izabran  na  zajedničkom zboru nekoliko podružnica HSP-a iz Splitsko-dalmatinske županije održanom u Dugopolju. Susretu je nazočila i glavna tajnica stranke Mirela Bušljeta Felc, a izabrana su i nova vodstva HSP-a za Kaštela i Dugopolje.

Novoizabrani predsjednik HSP-a Imotski odmah je najavio redefiniranje pozicije te stranke u gradu Imotskom i najavio odlučne političke poteze.

Prvi korak koji smo napravili jest prekid suradnje s dosadašnjim partnerima u Gradskom vijeću Grada Imotskog. Dok god je na čelu Imotskog sadašnji predsjednik HDZ-a i aktualni gradonačelnik Ante Đuzel, mi s tom strankom nećemo koalirati. Nema suradnje s čovjekom koji je privatizirao općinu Imotski i svoje političko djelovanje podredio uskom krugu svojih istomišljenika. Svim Imoćanima obećavam da će doći do drugačijih odnosa u radu Gradskoga vijeća, u kojem će HSP izlaziti s novim inicijativama i gurati projekte od općeg interesa za grad Imotski. Uskoro možemo očekivati pojačani angažman svih vijećnika HSP-a, a inicijative od interesa za grad Imotski bit će uskoro i javno predstavljene i obznanjene svim građanima – ističe Topić. (in)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here