Runovići nogometni turnir za djecu

Veličanstven sportski događaj gledali smo prošle subote na runovićkom Pojilu gdje je odigran drugi po redu međunarodni turnir za djecu “Kup Runovića 2018“. Najviše sreće i znanja imali su gosti iz Hercegovine, HŠK Zrinjski Mostar. Runovići pokazali kako se ulaže u omladinu, sport i kako se promovira zdrav život.

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa mladih nogometaša iz 9 klubova raspoređenih u dvije kategorije U-9 i U-11. Čak 250 malih nogometaša i nogometašica, brojni roditelji i ostala publika uživali su u pravom festivalu nogometa i emocija koje samo najmlađi mogu iskazivati.

Kako nam je rekao Josip Joko Puljiz, predsjednik NK Maračaj – Runovići, u složenoj organizaciji ovog događaja sudjelovalo je oko 60 volontera iz redova veterana, igrača, mlađih uzrasta te roditelja ali i ostalih Runovićana koji su svoje slobodno vrijeme izdvojili za organizaciju ovog istinskog spektakla.

Sve pohvale za Runovićane koji su se zbilja iskazali kao pravi domaćini i tako na pravi način promovirali svoj klub i mjesto.

KUP Runovića 2018   KATEGORIJA U-9

1. HŠK ZRINJSKI
2. HNK HAJDUK SPLIT
3. URANIA BAŠKA VODA
4. NK IMOTSKI 1991

KUP Runovića 2018   KATEGORIJA U-11

1. HŠK ZRINJSKI
2. URANIA BAŠKA VODA
3. HNK HAJDUK
4. ADB BILI AS

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Kup Runovića 2018″]

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here