RUNOVIĆI Festival nogometa na Pojilu – preko 250 dječaka i djevojčica igrali nogomet

Runovići nogometni turnir za djecu

Veličanstven sportski događaj gledali smo prošle subote na runovićkom Pojilu gdje je odigran drugi po redu međunarodni turnir za djecu “Kup Runovića 2018“. Najviše sreće i znanja imali su gosti iz Hercegovine, HŠK Zrinjski Mostar. Runovići pokazali kako se ulaže u omladinu, sport i kako se promovira zdrav život.

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa mladih nogometaša iz 9 klubova raspoređenih u dvije kategorije U-9 i U-11. Čak 250 malih nogometaša i nogometašica, brojni roditelji i ostala publika uživali su u pravom festivalu nogometa i emocija koje samo najmlađi mogu iskazivati.

Kako nam je rekao Josip Joko Puljiz, predsjednik NK Maračaj – Runovići, u složenoj organizaciji ovog događaja sudjelovalo je oko 60 volontera iz redova veterana, igrača, mlađih uzrasta te roditelja ali i ostalih Runovićana koji su svoje slobodno vrijeme izdvojili za organizaciju ovog istinskog spektakla.

Sve pohvale za Runovićane koji su se zbilja iskazali kao pravi domaćini i tako na pravi način promovirali svoj klub i mjesto.

KUP Runovića 2018   KATEGORIJA U-9

1. HŠK ZRINJSKI
2. HNK HAJDUK SPLIT
3. URANIA BAŠKA VODA
4. NK IMOTSKI 1991

KUP Runovića 2018   KATEGORIJA U-11

1. HŠK ZRINJSKI
2. URANIA BAŠKA VODA
3. HNK HAJDUK
4. ADB BILI AS

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Kup Runovića 2018″]

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.