Sportske udruge i klubovi Imotske krajine predstavljaju svoje programe

Sajam Sporta ImotskiU nedjelju, 26.studenog, u trgovačkom centru Park&Shop od 15 do 20 sati održava se “Sajam sporta”, manifestacija na kojoj će svoje programe i aktivnosti predstaviti klubovi i udruge s područja Imotske krajine koji kroz svoj rad uključuju djecu i mlade. Organizator događaja je Koordinacija udruga okupljenih oko Sportske akademije Sportko, Taekwandoo kluba Imotski i K.U.M. Proložac.

Na ovoj promotivnoj akciji predstavit će se Sportka akademija Sportko Imotski, Taekwondo klub Imotski, NK Imotski 1991, Hrvatsko planinarsko društvo Imotski, KUM Proložac, Kajak klub Mračaj Runovići, NK Mladost Proložac, NK Kamen Ivanbegovina, NK Imotski, Mažoretkinje Grada Imotskog, Ronilački klub Crveno jezero, Kick-boxing klub Imotski, Zovnica Imota, Ženski rukometni klub Imota te Udruga osoba s invaliditetom Imotski.

Posjetitelje očekuje bogat program na kojem će moći upoznati i isprobati tehnike sporta, a defileom će se predstaviti i korisnici programa. Iz Koordinacije udruga pozivaju sve žitelje Imotske krajine da im se pridruže na zajedničkom druženju i upoznaju s njihovim programima.