Antonija Čelan Karuza je 35-godišnja Imoćanka koja je u Indiji završila tečaj klasičnog indijskog plesa.  Svoje umijeće odlučila je pokazati pred žirijem i gledateljima “Supertalenta”. Dobila je četiri prolazne ocjene, a uspjela je izvući reakciju inače suzdržanog Davora.

“Mama mi je uvijek govorila da sam kao da sam ispala iz ciganskih kola”, našalila se Antonija u predstavljanju te dodala da je na glazbenoj akademiji diplomirala klarinet, a onda u Indiji plesala sedam godina.

“Taj osjećaj je nevjerojatan, ništa se ne može usporediti s tim, to je nešto posebno. Volim nomadski život i nekoliko mjeseci godišnje provodim u Irskoj”, rekla je.

Pred žirijem je otplesala glavni drevni indijski klasični ples odissi, jedan od sedam klasičnih indijskih plesova.

“Mene si uspjela očarati. Jako mi se sviđa način na koji se krećeš, drukčije je, egzotično… Meni je ovo bilo neobično, kao da sam malo začaran, čak mi je neugodno”, rekao je Davor Bilman.

“Donijela si nam dašak pravog indijskog plesa, običaja, tradicije. Imala sam dojam da sam tamo, malo sam s tobom otputovala. Hvala ti na tome”, poručila joj je Maja Šuput.

“U jednom sam trenutku poželjela ja upravo to plesati, što ne znači da će se to i dogoditi, ali razmislit ću u skoroj budućnosti da se upoznam s ovom vrstom plesa”, oduševljeno je priznala Martina Tomčić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here