Magic Time Vinyl Festival – detalj s prošlogodišnje manifestacije

Sve je spremno za treći po redu Magic Time Vinyl Festival, jedinstveni „analogni događaj“ na našim prostorima. „Mali Woodstock“ ili „Ultra za đuturume“, kako je festival svojedobno nazvao jedan od DJ-jeva, ove je godine dobio 24 sata bonus programa. Perinušom će tako u četvrtak, petak i subotu kraljevati isključivo vinyl u svim svojim veličinama i okretajima.

Mr. Wex – alfa i omega Magic Time Vinyl Festivala

Mr. Wex, alfa i omega festivala, s puno je optimizma i dobrih vibracija ušao u završne pripreme ovogodišnjeg festivala. Stare pjesme mogu biti itekako uzbudljive i to već godinama dokazujemo na ovom festivalu. Želimo ih vratiti iz zaborava, ponovno oživjeti, izazvati nostalgiju, natjerati mnoštvo na ples te mlađim generacijama pokazati bogatstvo i kvalitetu glazbe koja se vrtila na ovim prostorima. Vinyl je simbol drugačijeg načina života i drugačijeg načina slušanja glazbe. Ove smo godine znatno napredovali u organizacijskom i u marketinškom smislu pa nas čeka dan više programa, ali i puno veći broj renomiranih DJ zabavljača. Siguran sam da će svaki posjetitelj doživjeti nezaboravno iskustvo – zaključuje Mr. Wex.

Ideja festivala je u tri dana trajanja okupiti ljubitelje gramofonskih ploča i DJ-e te predstaviti glazbu koja je gotovo zaboravljena. Uz sve navedeno, festival nudi i prodajnu izložbu gramofonskih ploča, retro radijskih aparat i gramofona, kao i bogatu gastronomsku ponudu. I ne samo to, festival je itekako ekološki osviješten pa ga svake godine prate i brojne akcije čišćenja smeća i uređenja okoliša uz korito rijeke Vrljike.

MTVF 2018. – raspored i satnica festivalskih dana

Prirodno okruženje, bistrina vode te analogni zvuk s ploča, nadamo se, i vas će opčarati… Dobrodošli na festival od 33 i 45 okretaja – poručuju organizatori uz napomenu kako je za sva tri festivalska dana ulaz slobodan.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here