Josip-Jović-imotski-dvorana1Završene su prijave za deveto izdanje Memorijalnog taekwondo turnira “Josip Jović” koji se u organizaciji TKD Imotski ove subote održava u našem gradu. Prošle godine je ovaj turnir ugostio oko 450 natjecatelja, dok će se ove godine boriti rekordnih 500 natjecatelja. U Imotski će doći 30 klubova iz Hrvatske, BiH i Slovenije. S ovolikim brojem natjecatelja na turniru, ovo je definitivno najveći sportski događaj u Imotskom.
Kao što je to bilo i do sada, tako će i ove godine najbrojniji klub na turniru biti matični klub sestara Zaninović, splitski Taekwondo klub Marjan sa 105 natjecatelja. Naš klub će kao domaćin nastupiti sa 80 natjecatelja iz cijele Imotske krajine. Pored toga zanimljivo je da će u organizaciji kluba iz Ciste i Lovreća stići autobus pun natjecatelja i roditelja. Očekuje se i dolazak dožupana Ante Šošića koji će otvoriti turnir, kao i gradonačelnika Imotskog i načelnika općina Lovreć, Cista Provo, Proložac i Lokvičići. Zbog velikog broja natjecatelja borbe će se održavati na šest borilišta. Sam početak turnira je u 9 sati, a završava oko 19. Ulaz u dvoranu je slobodan.

Klub očekuje podršku i posjetu lokalne zajednice te smatramo da ovaj naš projekt po svom značenju ima nacionalni karakter u sportskom, društvenom i povijesnom smislu. Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate ovaj veliki sportski događaj i da pružite podršku ovim mladim sportašima. Svim našim gostima iz cijele Hrvatske, BiH i Slovenije želimo ugodan boravak u Imotskom, poručuje organizator turnira na svojoj web stranici www.taekwondo-imotski.com. (in)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here