Lutala je slavonskim selima u okolici Vinkovaca i tražila malo milosti, sigurno mjesto na kojem bi na svijet donijela svoje mlade.

Nije ga pronašla, jer nitko je nije pustio u dvorište. Pojavila se nakon nekoliko dana, sjela na cestu na kojoj se plesalo i slavilo. Mladi su došli na svijet, a ona je kao svaka brižna majka krenula u potragu za hranom, jer potomke treba hraniti. Gdje ih je sakrila nitko ne zna, jer majka ne otkriva gdje je njezino blago. I nitko je ni ovaj put nije primijetio, nije joj pružio ni komadić kruha.

| Autor : Privatni album Foto: Privatni album

– Ne znamo ni koliko je beba, trebat ćemo pomoć u njihovu traženju, ali prvo trebamo smještaj. Kujica nije doborodošla, a ovdje pse truju i gađaju puškama – kaže nam volonterka koja je uspjela prikupiti i pomoć za hranu i svaki dan će ju hraniti. I živjeti u strahu hoće li ju pronaći živu, jer prijetnje mještana nisu bezazlene.

Ako bilo kako možete pomoći volonterima, bez obzira nudite li smještaj ili hranu, javite se na Facebook stranicu Malina on wheels, a možete pisati i u našu redakciju na mail ljubimci@vecernji.net.


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here