Matea Kolovrat

U turskom gradu Samsun održano je WDMA svjetsko prventsvo u Taekwondou. Naša Imoćanka Matea Kolovrat osvojila je zlatnu medalju uvjerljivom pobjedom protiv grčke natjecateljice rezultatom 15:2.

Njen trener Ivan Bubalo objavio je i post na facebook stranici Taekwondo kluba Imotski odmah nakon što su sretno stigli:

“Nakon gotovo 28 sati putovanja Matea i ja stigli smo u Samsun oko 23:00 sata. Bez obzira na trajanje, putovanje je bilo relativno ugodno. Putovali smo busom Imotski – Zagreb pa dalje do Beograda, otkuda smo išli avionom prema Istanbulu pa drugim letom do Samsuna. Smješteni smo u Sveučilišnom kampusu gdje se nalaze i ostale reprezentacije. Ovdje nam je osigurano sve tako da ne izlazimo iz kampusa. Pod policijskom zaštitom smo cijelo vrijeme. Danas nema natjecanja, a za nekoliko sati kreće službena ceremonija otvaranja igara. Sutra je prvi dan natjecanja kada će Matea nastupiti u formama. Također sutra će biti službena vaga za natjecanje u borbama” – napisao je prije dva dana trener Ivan Bubalo.

Matei, treneru i cijelom klubu čestitke na izvrsnom uspjehu.

Foto: Facebook