Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić objavio je fotografiju s imotskim aktivistom Tonijem Rebićem te najavio buduću suradnju u pokretu za mlade.

– Ovo je Toni Rebić, stolar zbog kojeg se treslo predsjedničko osiguranje u Imotskome. On je imotski aktivist i autor zida plača na autobusnom kolodvoru u Imotskom.

Prije par godina Toni Rebić zastao je pored matuna na imotskom kolodvoru. Iz džepa je izvukao flomaster i zapisao na zidu jedno ime. Danas ih je na stotine. Imena onih koji su morali otići. Sve su to mladi koji nepovratno napustili Dalmatinsku zagoru.

U nekoliko navrata, kad je politička svita s Pantovčaka pohodila Imotski, kao što to inače čini u predizbornim vremenima kad se sjete Dalmatinske zagore, on je uspravno stajao i držao transparent u ime svih koji su otišli s ovih prostora. Uživo u prijenosu, kraj ekipe u plavim kabanicama i odijelima. Iskazivao ono što ovdašnji narod zapravo misli.

U sljedeće bitke idemo zajedno. Korak uz korak u pokretu za mlade – napisao je Pranić.

Toni Rebić podržava Antu Pranića jer pokazao kako se vodi jedan grad i zbog programa usmjerenog mladima

Ante Pranić sa svojom Nezavisnom listom mladih odlučio je aktualizirati problematiku mladih ljudi i s tim programom okušati se na ovogodišnjim parlamentarinim izborima. Podršku mu dajem jer je ima rezultate u svojoj lokalnoj sredini i uvjeren sam kako će svoja iskustva pretočiti u širu priču. Posebno se radujem objedinjavanju lokalnih “priča” Dalmatinske zagore.

Iskoristit ću ovu priliku i pozvati zainteresirane mlade (a i one koji se tako osjećaju) da podrže ovu inicijativu kako bi od svojih lokalnih sredina napravili bolje mjesto za život.

Ovakvo stanje nije na korist nikome – kazao je Toni Rebić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here