Treća humanitarna večer Imota u Lisinskom održana uspješno

imota_lisinski_2011Treća po redu humanitarna manifestacija „Imota u Lisinskom“ uspješno je sinoć održana u napola popunjenoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Odličan program – zanimljiv, dinamičan i pun humora – predvođen Vedranom Mlikotom i Miroslavom Škorom, upotpunjen je nastupom brojnih kulturno-umjetničkih društava iz Imotske krajine. U programu su uz Škoru i Mlikotu nastupili klapa Kampanel, te kao gosti Vid Balog, Davor Dretar Drele, Anja Šovagović Despot te brojna kulturno-umjetnička društva.

Sav prihod s ove manifestacije bit će doniran Udruzi civilnih invalida Imotske krajine, stoga ostaje žal zbog neispunjenih šestotinjak mjesta u dvorani. Očito se kriza osjeti, iako je ulaznica bilo i po popularnoj cijeni od 50 kuna.

Ako bismo baš tražili dlaku u jajetu, onda možemo predbaciti i organizatorima na pomalo krivom terminu događaja koji je ove godine bio nešto ranije negoli prošle dvije godine. U najboljoj namjeri, organizatori su upali u zamku izbora pa se dobar dio pažnje odlio na izborne kandidate i njihovu marketinšku kampanju. Naravno da to nećemo zamjeriti, ipak je „Imota u Lisinskom“ na čast i ponos Imoćana i onih koji se tako osjećaju. Na ponos nam je primjer kako se zajedničkim snagama i u ovim teškim vremenima može napraviti nešto za dobrobit društva. Zato, bez obzira na loš odaziv ljudi i pomalo krivi termin održavanja manifestacije, sve čestitke organizatorima i svim izvođačima, kao i svima onima koji su na bilo koji način podržali ovaj događaj.

Leonard Topić, jedan od najodgovornijih za „veličanje imoćanstva“ u Zagrebu, kazao nam je kako je zadovoljan ovogodišnjim programom i izvedbom te naglašava kako će od početka iduće godine biti osnovana i Zaklada Imota koja će raditi na kontinuiranom pomaganju udrugama, pojedincima, institucijama i svim civilima u potrebi, i to kroz cijelu godinu.

Tekst i fotografije: Imotske novine

{gallery}2011_11_14_imota_lisinski{/gallery}

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.