Odigrano je šest utakmica 20. kola 3.HNL jug u kojima su četiri prvoplasirane ekipe ostale bez pobjeda

Rijetko se događa da četiri najbolje ekipe u jednom kolu ostanu bez pobjede, ali Uskok, Junak, Primorac Biograd i Uranija danas su uspjeli skupiti samo jedan bod, onaj Junaka u Parku mladeži. Vodeći Uskok osjetio je “vrući” teren u Ivanbegovini gdje ni jače ekipe nisu nosile bodove te je upisao poraz od 4:2. Kamen raspoložen na krilima Branimira Kujundžića se s ova tri boda prišuljao vodećoj četvorci.

Junak je gostovao na Parku mladeži kod Splita koji se bori za ostanak. Očekivano oprezna igra obje momčadi što pokazuje i krajnji rezultat 0:0.

Iznenađenje kola priredio je posljednji Imotski koji je s 2:1 pobijedio Primorac u Biogradu. U razmaku od četiri minute u prvom dijelu zapečatili su sudbinu domaće momčadi i neočekivano im uzeli tri boda. Do pobjede je u petom pokušaju ovog proljeća došao i Jadran koji je u Pločama minimalnim rezultatom 1:0 bio bolji od Primorca iz Stobreča. Četvrta iz kvarteta najboljih momčadi, Urania, gostovala je u Hrvacama i izgubila 2:1 od raspoloženog domaćina. Svalina s dva pogotka bio je koban za goste iz Baške Vode, rezultat je smanjio Jurendić, ali nedovoljno da bi gosti došli barem do boda.

Rezultati:

Primorac BnM – Imotski 1:2 (Marković 90’+2 // Vuksan 34′, Cikojević 38′)
Split – Junak 0:0

GOŠK – Neretvanac 3:1 (Cicijelj 8′-11 m, Pralas 58′, Skaramuca 83′ // Deak 6′)

Jadran LP – Primorac 1:0 (Kordić 39′)

Hrvace – Urania 2:1 (Svalina 38′, 56′-11m // Jurendić 64′)

Kamen – Uskok 4:2 (B. Kujundžić 8′, 73′-11m, Mandarić 32′, V. Jonjić 45′ // Farić 39′, Baković 57′).

Dalmacija news

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here