Treći put u kratko vrijeme razbijen je izlog ureda Mosta nezavisnih lista u Vinkovcima, izvijestili su iz te stranke, uz zaključak kako se neki očito ne mogu pomiriti s činjenicom da su nakon 27 godina u Vinkovcima ozbiljno poljuljani. Podsjećaju tako iz Mosta da se na lokalnim izborima prije godinu dana u drugom krugu kandidat Mosta NL Darko Posarić u rezultatu opasno približio kandidatu HDZ-HSU-BU, te, naglašavaju, za dlaku nije s trona izgurao favoriziranog kandidata.

– Ovakvi napadi samo potvrđuju koliko je važno nuditi i zalagati se za promjenu, koliko se neki promjene boje i koliko žele zadržati postojeće stanje. Neće im uspjeti. Kamenom i silom se ne može spriječiti istina, promjena i napredak – rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov o kamenovanju Mostovog ureda.

Upravo je u Vinkovcima na konvenciji Pokreta ostanka, podsjećaju iz Mosta, Petrov istaknuo: “Ako se ne budemo trudili ostvariti bolju Hrvatsku, ljudi će nastaviti odlaziti iz Slavonije. Zato s ovog mjesta poručujem da nije kasno krenuti u promjene i zadržati ljude, te im omogućiti da svoju perspektivu ponovno nađu u Hrvatskoj.“


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here