U organizaciji Foto Hrvatske i Općine Podbablje sutra (utorak, 24. srpnja) počinje besplatna petodnevna fotoradionica namijenjena odraslima i djeci starijoj od 10 godina, odnosno mladima.

Ovo foto istraživanje ljepote oko nas, s učenjem i traganjem za najljepšim i najzanimljivijim motivima počinje u utorak 24. srpnja kada će uz praktičan rad biti i teorijski dio, a susret je zakazan ispred zgrade Općine na Kamenmostu u 18.00 sati. Radionica završava izložbom najboljih radova 28. srpnja. Voditeljica radionice je dipl. novinarka Sanja Grgić Ćurić, a za sve dodatne info i za prethodne prijave zainteresiranih koje su obvezne kontakt broj je: 091 5742343 (Sanja).

Istraživanje, fotografiranje i zabava – detalj s ljetne fotoradionice u Gračacu

Foto Hrvatska je mladi, ali već sada sjajno prihvaćen projekt s ciljem unaprjeđenja kvalitete života kroz osvještavanje kreativnih potencijala u nama i kroz približavanje ljepota koje nas okružuje kroz foto edukacije, izlete, foto šetnje… Idejni začetnici projekta su Sanja Grgić Ćurić (diplomirana novinarka) i Nikola Ćurić (diplomirani odgajatelj). Sanja je autorica više vrhunskih fotomonografija i turističkih vodiča (NP Plitvička jezera, NP Brijuni, NP Paklenica…), dok je Nikola edukacijski menadžer odnosno dugogodišnji renomirani rukovoditelj u kulturi.

“Dobro nam došli na potragu za lijepim, zanimljivim, običnom oku nevidljivim detaljima obojenog svijeta oko nas. Radujemo se vašem dolasku!”, poručuju organizatori.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here