Foto: ILUSTRACIJA

Još uvijek su nerazjašnjene okolnosti samog čina te se jedino može potvrditi da je muškarac usmrćen oštrim predmetom

U obiteljskoj kući u Slivnu kod Imotskog, u 21:10 izboden je muškarac, a od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

Kako navodi policija iz Imotskog, još uvijek su nerazjašnjene okolnosti samog čina te se jedino može potvrditi da je muškarac usmrćen oštrim predmetom.

Više informacija bit će dostupno nakon očevida.

Izvor: RTL

1 KOMENTAR

  1. gosp-Cosicu. kako niste vec godinama nista opisali probleme kriminalca I lopova Zorana M. u selu Mandic -Prolozac Gornji- gdje policija izlazi na teren kod Zorana vise nego cijelom stanovnistvu Imotske Krajine. Tu Zoran napada fizicki, prijeti oruzjem, pokrao je cijeli kamen Kraljevica kuce od bivse zadruge na brlogu kao i u Kraljevica selu, oduzeo- zauzeo cijeli seoski put sela za izlaz u brdo, rusi kamene zidove-ograde ispred susijedskih kuca,gradi objekte na tudjemu a da nepricamo o dozvoli, povodom falsifikata nekih pisama otima tudje parcele, prija par godina srusio je betonske stepenice i dio deke – glavni ulaz u kucu na kat svojoj nevijesti dok je otisla par sati u Imotski, toj zeni-udovici nitko od niti jedne institucije nije dosa pomoc a vec treca godina na sudu a znamo kako to ide Pravda i zakon za kriminalce korupcije i mita, parkira 4-5 olupina auta u selu na uskoj seoskoj cesti,nedavno prija Bozica Zoran blokira sa olupinama neregistriranih auta ulaz i izlas selu, blokira i kopa kanale prilazu kuca pojedincima, prijeti starim zenama=udovicama da ce im oduzet usicena drva sto su pripremili za zimu, i dalje prijeti i ucijeniva ljude i zene po selu. Zoran je vrlo poznat policiji, bio je po zatvorima kao na psihiatriji ali nas Zoran jos uvijek problem cijelom selu Mandic i Peric i da nitko nista o tome pise ? a da nepricamo od pravde i zakona Hrvatskih institucija kao da smo talibanska drzava divljeg zapda a gosp Cosicu uvijern sam da poznas proslost i situaciju te cijele obitelji sto je uzas i nered. pisem na vas email ali mi odgovor dolazi da je pretrpano i odbije mi poruku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here