usik imotski

Nakon nešto više od godinu dana, USIK je ponovno održao izbornu skupštinu. Dosadašnje vodstvo na čelu sa Josipom Bušićem podnijelo je ostavku i vodstvo prepustili drugim kolegama, mladim nadama.

– Na drugoj po redu izbornoj skupštini donijeli smo više promjena. Izdvojio bi promjenu statuta u dijelu gdje se predsjednici podružnica ne biraju glasovanjem nego se imenuju od strane upravnog odbora. Program udruge studenata će biti uglavnom baziran na ishođenje pokaza studentima cijele Imotske Krajine, a ne samo grada Imotskog, zatim na Danima sveučilišta koji će se održati u imotskoj gimnaziji, gdje ćemo prezentirati neke fakultete i studentske centre Split i Zagreb.

U planu nam je i pokretanje studentskog magazina Galantar kao i nastavak rada s klapom Nuše, koja je ostvarila niz uspjeha u dosadašnjem radu – kazao je Domagoj Mišević, predsjednik USIK-a.

Svoje daljnje aktivnosti nastavit će i u studentskom klubu Malo misto, kojeg su osnovali prije godinu dana. Tamo organiziraju i zabavne sadržaje poput tombola, turnira u trešetu i briškuli, a u buduće će sadržaje obogatiti i raspravama o dnevnoj politici, obiteljskim, vjerskim temama i slično.

Za kraj navodimo i novo vodstvo USIK-a: predsjednik je Domagoj Mišević, podpredsjednice su Zrinka Grabovac, Marija Mustapić i Marijana Majić. Tajnica je Nikolina Gabelica dok je za predsjenika nadzornog odbora izabran Mijo Milas.

(in)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here