plakat za_tribinu_malaUdruga studenata Imotske krajine, uz podršku Koordinacije studentskih zavičajnih udruga Sveučilišta Zagreb organizira tribinu pod naslovom Svjetska Vlada? Koja će se održati u četvrtak, 26.travnja u 20 sati u Kinu Forum (S.D.Stjepan Radić) u Zagrebu. Studenti postavljaju pitanja koje već duže vremena bivaju predmetom špekulacija kako nacionalnih, tako i nadnacionalnih razina akademske zajednice.

Tko su ljudi koji iz sjene vladaju svijetom i kako to čine? Tko su Iluminati? Masoni? Što je to ˝Protokol sionskih mudraca˝? Tko su članovi Bilderberg grupe? Može li pojedinac utjecati na odluke koje mu određuju okvire životnog kretanja? Je li današnji čovjek uopće slobodan? Je li svjetska vlada ipak samo teorija zavjere ili realnost?

Gosti tribine su:

-prof.dr.Josip Jurčević, nositelj kolegija Opća povijest 20. stoljeća na Studiju povijesti, Hrvatski studiji, Sveučilište u Zagrebu, te viši znanstveni suradnik na Institutu Ivo Pilar: ˝Svjetska vlada – nekada i danas˝,

-don Ivan Miklenić, glavni urednik Glasa Koncila: ˝Svjetska vlada i kršćanske vrednote˝,

-gosp.Krešimir Mišak, urednik emisije HRT-a Na rubu znanosti: ˝Okultna dimenzija teorije o jednoj svjetskoj vladi˝.

Nakon kraćih izlaganja gostiju na navedene teme svi prisutni će imati priliku postaviti pitanja gostima.

Svojim dolaskom podržite mlade u njihovoj inicijativi rasprave o ovoj, još uvijek tabu temi na našim područjima i dopustite im da Vam daju novu dimenziju shvaćanja današnjice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here