slaven_zuzul– Od svega objavljenog u najnovijem blaćenju preko Jutarnjeg lista točno je samo to da smo mi bili podizvođač radova, sve ostalo je netočno – kazao je na konferenciji za novinare Slaven Žužul, suvlasnik tvrtke Skladgradnja, komentirajući naslovnicu spomenutog dnevnika, po kojoj su Slaven i njegov brat Jozo zaradili 50 milijuna kuna na kamenu iskopanom na odmorištu Ploče, u sklopu gradnje brze ceste čvor Ploče-Luka Ploča. Navodno je Skladgradnja ilegalno prodala iskopani kamen.

Žužul je u emotivnom nastupu demantirao tvrdnje Jutarnjeg lista, koji se inače poziva na USKOK, ustvrdivši kako Skladgradnja ima otpremnicu za svaki kamion koji je vozio iskopani kamen u Luku Ploče.

“Imamo sve građevinske dnevnike i građevinske knjige, postoje i snimci koji dokazuju da se nije kopalo više no što je predviđeno. Evo vam sve, pa pogledajte”, kazao je i pred okupljene novinare istresao nekoliko kutija dokumentacije.

Prije nego što je uz ispriku napustio prostoriju dodao je: “Meni je dosta blaćenja. Ovo više nema smisla. Pa ja imam i obitelj i 600 ljudi koje se na ovaj način očito želi ostaviti bez posla. Nemam drugog komentara”, kazao je na kraju Žužul.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here